top of page

OVER DÉ HAARPIGMENTATIE SPECIALIST

IMG_9338 copy.jpg

Mijn naam is Sandhya, ik ben sinds 2012 werkzaam in de beauty industrie.
Nadat ik mijn schoonheidsspecialiste diploma behaalde in 2011 ben ik in 2012 gestart met een eigen beautysalon. Uiteindelijk ben ik in de wereld van cosmetica en permanente make-up gerold en heb ik dit vele jaren met passie mogen uitoefenen.
 

Het viel mij op hoeveel mensen in mijn eigen omgeving eigenlijk last hebben van haaruitval en kaalheid bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Hierdoor ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Doordat Micro Haar Pigmentatie mooi aansluit op mijn werk als permanente make-up artiest ben ik al gauw verliefd geworden op deze behandeling en ben ik mij hierin gaan specialiseren!
 

Omdat ik zelf een perfectionist ben blijf ik mijzelf ontwikkelen door meerdere cursussen en seminars te volgen over verschillende technieken. Ik ben begonnen bij Patrick Elsenberg van Hair Tattoo Institute, heb hierna een training gevolgd bij Ronnie Veronese van MHP Studio via Leaders SMP (de grootste en beste academie wereldwijd) en heb ik hierna nog een training gevolgd specifiek gericht op kaalheid bij vrouwen bij Stevey G SMP vanuit USA.  Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit Micro Haar Pigmentatie voor jouw haar!
 

Ik kijk al meer dan 10 jaar vanuit een cosmetisch oogpunt naar gezichten en zie in een oogopslag hoe ik jou verder kan helpen om jouw zelfvertrouwen weer terug te winnen door middel van mooi natuurlijk gezette Micro Haar Pigmentatie.
 

Ik neem graag de tijd voor een ieder totdat ik zeker weet dat jij de deur uitgaat met een goed gevoel en weer een boost aan zelfvertrouwen!

Hecht jij veel waarde aan een persoonlijke warme service en kwaliteit?
Neem dan contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Hopelijk tot gauw in de salon!


Sandhya

bottom of page